Nee, er zit geen lichaam in de zwarte tas!

Behalve het geven van massages in de gevangenis, ben ik vaak op pad in Utrecht om stoelmassages bij verschillende bedrijven te verzorgen. Je kunt mij niet missen: een 8 kilo massagestoel op mijn rug, net als een rugzak. Ik heb mijn fiets aangepast (“mijn massagefiets”) om mijn stoel te vervoeren – het zadel zit expres laag zodat ik de grond met mijn voeten kan raken terwijl ik nog op de zadel zit (anders val ik eraf!) Is de afstand langer dan 30 minuten? Dan koppel ik de fietskar er achter en hoppa, de stoel er in!

Al meer dan 20 jaar geef ik stoelmassages bij zowel grote als kleine bedrijven, voornaamelijjk in Utrecht en ik heb dus de stad goed leren kennen – vaak sneller dan de auto en zeker milieuvriendelijker. Bij het wachten bij verkeerslichten krijg ik de vraag “Wat zit er in je tas?”, “Is dat een muziekinstrument?” of “Zit er een lichaam in?”. Ja, echt waar!

Wil je ook een stoelmassage op locatie? Mijn massagestoel is in een mum van tijd uitgeklapt en de hoofd-, borst- en armsteunen zijn allemaal verstelbaar. Knieproblemen? Geen problem – de beensteunen kunnen worden verwijderd en je kan makkelijk zitten met je voeten op de grond.

Je bent volledig gekleed terwijl ik je bovenlichaam masseer – het is een combinatie van drukpunten, kneden en rekken/strekken – de massage duurt 20 minuten maar 30 minuten is ook mogelijk.

Ontspannende muziek bij? Dat kan.

Het geven van stoelmassages op locatie is een perfecte balans in combinatie met het geven van massages aan particuliere klanten in mijn gevangeniscel.