Fysiotherapie? Wat dacht je van “Massage”?

Spierpijn? Stijve nek? Strakke onderrug? Je hoeft niet naar de fysio te gaan – kom naar Theramas voor een ​​massage! Ik kan geen diagnose stellen, in tegenstelling tot een fysio, maar ik kan zeker suggesties geven en je spierpijn helpen te verlichten.

Terwijl massage zich concentreert op spieren en sommige zachte weefsels van het lichaam om de pijn en ook de stress te verlichten, richt fysiotherapie zich daarentegen meestal op de lichaamsdelen en biedt revalidatie om de kracht te verbeteren zodat het goed werkt.

Bij een Theramas massage wordt je gedurende de gehele massage periode gemasseerd.

Het verminderen van pijn door middel van massage verbetert je beweging, zodat je door kan gaan met de dingen die je voorheen niet kon of waar je moeite mee had – ik kan je oefeningen / rekoefeningen na de massage geven om je te helpen met je weg naar herstel: meer bewegingsvrijheid in je nek; je kan terug naar je dansles of zelfs gewoon je tenen weer kunnen aanraken!

Ik kan je ook verzekeren dat je geestelijke gezondheid en welzijn ook extra voordelen zullen zijn, vooral in deze onzekere tijden.

Om de volledige voordelen van massage te ervaren, hoeft je niet elke dag of week te reserveren (maar dat kan als je dat wilt!) – na een evaluatie, een gesprek en de massage kunnen we beslissen wanneer de beste “follow-up”  sessie zou moeten zijn. Erkennen dat je een beetje uit je hectische dag wilt halen om van een massage te genieten, is een goed teken.