Massage is voor iedereen!

Ja, het is waar: iedereen kan baat hebben bij een massage.
Massage wordt al geruime tijd gezien als een luxe. Nee hoor, dat is niet waar.
Massage is niet alleen een luxe, het is ook gezondheidszorg. Het kijkt niet naar de kleding die je draagt, de auto waarin je rijdt of waar je bent opgegroeid. Het gaat er om dat je de bereidheid en open geest hebt om zorg te ontvangen.
Onder mijn klanten bevinden zich mensen die de hele dag achter een bureau werken of mensen die manueel verrichten zoals een stoffeerder, een DJ die lange avonden en nachturen maakt. Maar ook mensen die veel reizen voor hun werk.
Je krijgt een beetje een idee van de diversiteit van mijn klanten.
Dus denk niet dat massage niets voor mij is. Het is voor iedereen.
Maak een afspraak. Hoewel het voor sommigen misschien vanzelfsprekend lijkt, kan het voor anderen best wel spannend zijn om een ​​mijn praktijk binnen te gaan en fysiek en emotioneel kwetsbaar te zijn voor een volslagen vreemde.
Ik streef ernaar om mijn ruimte zo gastvrij en inclusief mogelijk te maken voor iedereen, dus aarzel niet om een ​​afspraak te maken en de massage te ontvangen die je hard nodig hebt.
Wat je ook heeft tegengehouden, leg het opzij en kom binnen.