Je gaat een massage boeken? Hier zijn enkele tips?

Wil je wat tips om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid bent?

Bij het boeken van je massage denk goed na over wat voor soort massage je wilt en wat je verwachtingen zijn. Kom op tijd (of zelfs een paar minuten te vroeg) – dit geeft je de kans om een ​​beetje te ontspannen en het meeste uit je behandeling te halen. Voordat de massage begint, hebben we een kort gesprek over je massagewensen.

Plan je massage op een dag waarop je niet al te veel hebt gepland – probeer er niet in te persen tijdens een drukke werk-/thuisdag – je hoofd kan vol zitten met dingen die nog gedaan moeten worden voordat de zon ondergaat – dit zal je vermogen om te ontspannen tijdens je massage belemmeren.

Het is prima om van tevoren te eten, maar zorg ervoor dat het niet een enorme hoeveelheid is –  “vol” voelen terwijl je op de tafel ligt, is ongemakkelijk.

Communicatie is van vitaal belang voor, tijdens en na – hoe meer informatie je me geeft, des te beter ik een massage kan geven die je wilt. Wees eerlijk en open – vind je de massage iets te stevig of juist te zacht? Heb je ineens kramp in je voet of voelt de hoofdsteun ongemakkelijk? Vertel het mij want het is natuurlijk heel belangrijk dat je de hele sessie ontspannen bent, wat heeft het anders voor zin?

Na de massage: ga niet te snel rechtop zitten, want dan kun je duizelig worden of een licht gevoel in het hoofd krijgen. Ik kan je helpen met overeind zitten als je je veiliger voelt, anders laat ik je in je eigen tijd opstaan ​​- er is geen haast – ik laat voldoende tijd tussen de klanten zodat ik je nooit de deur uit hoef te haasten. Als je dorst hebt is er altijd een glas water bij de hand.

Ook geef ik je na de massage een paar tips/suggesties voor wat je thuis kan doen, bijvoorbeeld een schouderoefening of het gebruik van een massagebal.

Het is niet “slechts” een massage, het is een ervaring!